Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Hublot si Depeche Mode – parteneriat caritabil pentru apa in lumea a treia

hublot_depeche_mode.jpg
Hublot isi continua marsul triumfal in cruciada de a-si face numele cunoscut in toata lumea - cel mai recent parteneriat al brandului high-end de orologerie elvetiana este unul caritabil, in scopul de a garanta apa potabila pentru comunitatile din lumea a treia.

 

Hublot, in calitate de Charity Partner al turneului Depeche Mode – Delta Machine Tour, a realizat un ceas in editie limitata: Big Bang Depeche Mode. O parte a incasarilor produse de vanzarea acestui model vor fi directionate catre organizatia charity: water.

Big Bang Depeche Mode a fost produs in 250 de exemplare, iar Hublot va lansa, odata cu startul turneului Depeche Mode din 2013, o campanie de popularizare a organizatiei caritabile charity: water. In acelasi timp, Hublot va organiza si lansarea oficiala a modelului Big Bang Depeche Mode. Pe tot parcursul turneului, Hublot va organiza si evenimente speciale in magazinele sal, pentru clienti si colectionari.

Mecanismul noului model este HUB4214 – cronograful automatic Aerobang, cu o rezerva de functionare de aproximativ 42 de ore, inclus intr-o carcasa de 44mm, din ceramica neagra.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii