Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Hublot și aurul magic

Brandul orologer Hublot marchează anul acesta cea de-a zecea aniversare a modelului său legendar Big Bang prin lansarea singurului ceas din aur rezistent la zgârieturi – Big Bang Unico Full Magic Gold.
411.MX.0138.RX-PR-HR-B
 Magic Gold nu e o metaforă, ci un aliaj inventat de Hublot în colaborare cu celebrul Swiss Federal Institute of Technology și protejat de mai multe patente, încă din 2011. Aliajul este produs in-house de Hublot, la turnătoria sa high-tech din cadrul manufacturii Nyon.
“Fuziunea materialelor face parte din ADN-ul Hublot”, a spus CEO-ul Hublot Ricardo Guadalupe.


Guadalupe006 HD

“În urmă cu patru ani, Hublot a creat Magic Gold, singurul tip de aur rezistent la zgârieturi. Și azi, Hublot este singurul brand care oferă acest gen de material, a cărui duritate se apropie de 1.000 Vickers, un nivel mai mult decât dublu față de standardul aurului de 18 carate, care ajunge la doar 400 Vickers”, a adăugat Guadalupe.


HUBLOT MagicGold@FredMerz 2014

Big Bang Unico Magic Gold este o ediție limitată la 250 de piese, iar carcasa din aurul indestructibil are diametrul de 45mm și capac din cristal safir.  Mecanismul este un HUB 1242 UNICO, dezvoltat și realizat in-house de către Hublot, un cronograf flyback. Rezerva de funcționare este de aproximativ 72 de ore.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii