Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Huawei a vândut aproximativ 59 de milioane de smartphone-uri în primele trei luni ale anului, la nivel global

Huawei a înregistrat, la nivel global, în primul trimestru din 2019 venituri de aproximativ 26,8 miliarde de dolari, în creștere cu 39% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 aboneaza-te
Huawei

Marja de profit net a companiei în primele trei luni din 2019 a fost de aproximativ 8%, ușor mai mare față de aceeași perioadă a anului anterior.

l 2019 va fi un an cu o dezvoltare pe scară largă a tehnologiilor 5G la nivel internațional, ceea ce înseamnă oportunități de creștere pentru Huawei Carrier Business Group. Până la sfârșitul lunii martie ale acestui an, Huawei semnase în total 40 de contracte comerciale cu operatori mobili globali de vârf și a expediat peste 70.000 de antene pentru rețele 5G pe piețele din întreaga lume.

De asemenea, în primele trei luni ale anului, Huawei Enterprise Business Group a lansat platforma sa digitală și noua strategie „Huawei Inside” și a implementat, de asemenea, primul punct de acces Wi-Fi 6 compatibil cu 5G din lume.

Citește și: Pariu pe România. Gigantul chinez Huawei accelerează expansiunea pe piața din România, cu atât mai mult cu cât gama sa de produse a devenit completă.

În primele trei luni ale anului, Huawei a distribuit aproximativ 59 de milioane de smartphone-uri. La finalul lunii martie, Huawei a lansat pe piața globală noua serie de smartphone-uri, Huawei P30.

În ceea ce privește alte segmente de activitate, precum laptopuri, gadgeturi wearable și case inteligente, dispozitivele Huawei au fost bine primite de către consumatori. La Mobile World Congress, care a avut loc în luna februarie a acestui an, Huawei a prezentat trei laptopuri noi: HUAWEI Matebook X Pro, HUAWEI Matebook 13 și HUAWEI Matebook 14.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii