Cautare
, Contributor

Tech |
|

Huawei va lansa varianta îmbunătățită a terminalului Honor 4C

În aprilie, Huawei a lansat smartphone-ul Honor 4C, un terminal la un preț accesibil, de aproximativ 125 dolari, cu 2GB de RAM și o memorie internă de 8GB (la care se mai poate adăuga), iar recent compania a anunțat că va dubla memoria internă a dispozitivului, scrie Softpedia.
Huawei

Astfel, pare că producătorul de dispozitive mobile chinez urmează pașii făcuți de Xiaomi, care recent a anunțat o versiune actualizată a Redmi 2A la un preț redus și oferă 2GB de RAM și 16GB de memorie internă.

Se pare că limita pentru smartphone-urile entry-level a ajuns să includă 2GB de RAM și 16GB memorie internă, ceea ce este îmbucurător.

În ceea ce privește data lansării, Huawei va scoate pe piață versiunea îmbunătățită a dispozitivului începând cu 15 septembrie, iar prețurile vor fi anunțate în aceeași zi.

Veniturile din vânzări înregistrate de Huawei Consumer Business Group au crescut cu 30%, anul trecut, ajungând la 12,2 miliarde de dolari.

La finalul anului 2014, la nivel global, divizia Huawei Consumer număra 630 de magazine sub brand propriu, însă aproximativ 41% din vânzări au venit din canalele de distribuție deschise, inclusiv magazinele online.

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10

Microsoft descarcă Windows 10 pe calculatorul tău, din oficiu, pentru orice eventualitate

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii