Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Huawei și Leica Camera vor să reinventeze fotografiile realizate cu smartphone-ul

În urma parteneriatului, expertiza celor două companii va fi combinata cu scopul de a reinventa fotografiile realizate cu smartphone-ul.
Huawei

[…] Combinăm inovația și designul, îmbunătățim experiența de utilizare și livrăm o calitate excepțională a imaginii. Leica este o legendă în lumea fotografiei: noi credem că niciun alt producător nu a revoluționat industria la fel de mult ca ei.”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG.

„Parteneriatul cu Huawei oferă companiei Leica o oportunitate excelentă de a introduce expertiza sa optică dovedită într-un nou segment de produse, cel al dispozitivelor mobile. Smartphone-urile au o contribuție importantă pentru lumea fotografiei și deschid o ușă pentru Leica, oferindu-ne ocazia de-a pătrunde într-un teritoriu nou”, declară Oliver Kaltner, CEO al Leica Camera AG.

Mai multe detalii cu privire la concretizarea parteneriatului dintre Huawei și Leica, care va include cercetarea, dezvoltarea, proiectarea, co-ingineria, marketing-ul și activitățile de retail, vor fi anunțate în perioada următoare.

În 2012, Huawei a devenit al treilea producător de smartphone-uri la nivel global, iar în 2015 a devenit prima companie din China care a vândut peste 100 de milioane de telefoane mobile într-un an.

Leica Camera produce de peste 100 de ani camere ușoare, lentile optice și sprijină fotografii cu potențial și noi talente din întreaga lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii