FacebookTwitterLinkedIn

Dispozitivul este dotat cu un procesor octa-core Kirin 930, o camera foto principală de 13 MP – cu senzor RGBW în patru culori și o camera secundarăa de 8 MP.

Datorită tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar și a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaște care este cel mai bun mod de utilizare, arată reprezentanții companiei. Când unul din capetele antenei este acoperit și semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celălalt capăt al antenei, cu mult mai repede decât smartphone-urile tradiționale, asigurând menținerea unui semnal puternic.

Mai mult, device-urile cu tehnologia Signal+ au o rată îmbunătățită de conectare a apelurilor chiar și atunci când utilizatorii se află într-un tren cu o viteză de până la 300 km/h.

Huawei P8 crește viteza de conectare și în cazul rețelelor din roaming. Potrivit testelor efectuate în mai bine de 20 țări și regiuni din Europa, America de Nord, America Latină, Australia și Asia, cu roaming optimizat pentru 4G, Huawei P8 se sincronizează cu serviciile de roaming de aproximativ trei ori mai repede decât un telefon normal.

Huawei P8 va fi disponibil spre vânzare de la începutul lunii iunie, la un preț de 499 Euro, la partenerii Huawei.

La sfârșitul lui 2013, produsele și serviciile Huawei erau utilizate în 170 de țări, deservind mai bine de o treime din populație la nivel mondial. Huawei se clasează pe locul trei în ceea ce privește livrările globale de smartphone-uri în 2014.