Cautare
, Contributor

Tech |
|

Huawei investește 10 milioane de euro într-un centru de servicii în București

Compania chineză producătoare de echipamente de telcomunicații, Huawei, a lansat un centru de servicii în Capitală, Enterprise Global Service Center (EGSC), în urma unei investiții ce depășește 10 milioane de euro.
Huawei Technologies_logo

Noul Enterprise Global Service Center din Bucuresti  își va derula activitatea în patru departamente: suport tehnic, implementare de la distanță, operațiuni de rețea, precum și suport pentru parteneri și marketing. Această capabilitate extinsă de servicii, în combinație cu o linie de produse de vârf și cu o colaborare strânsă cu parteneri logistici de top, permite Huawei Enterprise să ofere servicii de înlocuire a pieselor de schimb și implementare de la distanță la standardele cele mai inalte, 24/7, în peste 170 de țări”, a declarat Vlad Doicaru, Director Enterprise Huawei România.

Odată cu lansarea acestui centru, Huawei își consolidează platforma de servicii oferite la nivel global, ce constă în două centre similare în China și Mexic, cinci Centre regionale de Asistență Tehnică (TAC), șapte TAC-uri naționale, 139 de centre de piese de schimb în toată lumea, precum și peste 1.100 de centre logistice.

Citește și: eMAG a deschis un nou showroom în București, după cel din Crângași: „În maxim doi ani, acesta va avea cele mai mari vânzări”

Huawei a intrat pe piața din Europa în 2000, iar din 2003 compania este prezentă și în România. În prezent, Huawei este unul dintre partenerii strategici pentru principalii operatori de comunicații din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii