FacebookTwitterLinkedIn

Acest proces cuprinde testarea tuturor componentelor, solicitând ca adaptoarele, circuitele de tip IC (Integrated circuits) și cablurile de încărcare să treacă în condiții optime de testele efectuate la temperaturi scăzute sau în timpul unor șocuri termice. Prin acceptarea de-a se supune testelor riguroase ale companiei TÜV Rheinland, Huawei demonstrează misiunea constantă de a livra cele mai inovatoare funcții de pe piață și subliniază totodată angajamentul companiei de a oferi nu numai o încărcare mai rapidă, ci, mai important, o încărcare mai sigură.

În ultimii 145 de ani, TÜV Rheinland și-a luat angajamentul de a asigura că  dispozitivele complexe și produsele îndeplinesc standarde de siguranță riguroase care să răspundă așteptărilor consumatorilor. Odată cu cererea în creștere pentru soluții dedicate încărcării rapide, suntem bucuroși să lucrăm împreună cu Huawei pentru a certifica tehnologia SuperCharge, folosind metodele noastre de testare și expertiza în materie de acumulatori. În procesul de inovație continuă, trebuie să punem întotdeauna pe primul loc siguranța consumatorilor.”, a declarat Kalyan Varma, vicepreședinte al Business Field Electric, Products, Global TÜV Rheinland.

Cu fiecare produs din portofoliul nostru, ne străduim nu numai să oferim funcțiile și performanța pe care consumatorii le așteaptă, ci și să mergem mai departe decât competitorii noștri atunci când vorbim despre experiența de utilizare. Prin colaborarea cu experții TÜV Rheinland, putem să livrăm un dispozitiv care oferă atât o încărcare incredibil de rapidă, cât și siguranță în utilizare, siguranță cu care competitorii noștri nu pot concura.”, a declarat Bruce Li, vicepreședinte al diviziei Handset Business din cadrul Huawei Consumer Business Group.

Tehnologia SuperCharge permite o “comunicare continuă” între telefon și încărcător. Monitorizând fiecare punct al ciclului de încărcare, tehnologia SuperCharge este capabilă să auto-regleze, într-un mod inteligent, tensiunea și curentul la ieșire, cu scopul de-a maximiza viteza de încărcare în funcție de capacitatea telefonului, a adaptorului și a cablului. Pentru a păstra telefoanele la o temperatură optimă în momentul încărcării rapide, Huawei SuperCharge utilizează o soluție de încărcare de joasă tensiune, respectiv de 4,5V/5A.

În plus, conectorii și mufa de încărcare de pe dispozitivele Huawei sunt programate să întrerupă automat alimentarea cu energie electrică dacă intră în contact cu apa. Această măsură de protecție inteligentă a fost integrată pentru a preveni scurtcircuitele.