FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, oficialii Huawei au adus în fața publicului modulele sale 3G şi LTE compatibile cu vehicule, MU609T şi ME909T, hotspot-ul mobil 3G, DA6810, şi portalul de diagnoză 3G, DA3100.

Produsele Huawei pentru vehicule oferă soluţii wireless stabile în medii diverse fără a depinde de condiţiile meteo, de teren, de surse de alimentare, oferind astfel noi posibilităţi de dezvoltare pentru industria auto şi un confort nemaiîntâlnit pentru proprietarii de maşini.

ForbesGadget: Huawei lansează smartphone-ul cu cel mai mare ecran din lume

“Soluţiile telematice Huawei sunt concepute pentru a le permite maşinilor şi altor vehicule de transport să existe într-un mediu wireless unitar, astfel încât utilizatorii să se bucure de beneficiile aduse de serviciile ICT”, a declarat Kevin Liu, Vice Preşedinte al diviziei Mobile Broadband din cadrul Huawei Consumer Business Group .

Modelele MU609T si ME909T sunt primele module de comunicaţii 3G şi LTE lansate de Huawei pentru vehicule. Ambele sunt compatibile cu standardul de conectivitate existent (pin to pin) şi îndeplinesc cerinţele legate de temperatura mediului de lucru şi de consumul de energie, specifice industriei auto. MU609T poate suporta până la 14.4M în reţeaua HSPA+, iar ME909T poate suporta până la 100Mbps în reţeaua LTE. Ambele module au pre-instalate tehnologiile GPS şi eCall. În plus, capabilitatea de upgrade a firmware-ului FOTA permite integrarea unor noi tehnologii în aceste module. Avantajele modulelor MU609T şi ME909T au fost recunoscute de către producătorii globali din industria auto şi vor fi integrate în sistemele de comunicaţii wireless ale unora din maşinile de top la nivel mondial în viitorul apropiat.

ForbesGadget: Huawei lansează un media cub pentru acasă la MWC 2013

DA6810 3G creează hotspot-uri WiFi 3G în medii mobile pentru a oferi conectivitate la Internet de mare viteză pe loc. Dotat cu routerul HUAWEI DA6810 3G, un vehicul devine interactiv şi conectat, oferind proprietarilor săi internet de mare viteză şi o experienţă de divertisment audio-video.

DA3100 este un sistem de diagnoză 3G care permite asiguratorilor şi companiilor care au flote auto să primească informaţii precum localizarea maşinilor, condiţiile vehiculelor şi obiceiurile şoferilor. Acest sistem existent în interiorul maşinii transferă informaţiile în timp real prin intermediul unei reţele 3G către furnizorii de servicii telematice ale companiilor. De asemenea, sistemul le permite proprietarilor de maşini să activeze claxonul, luminile sau ferestrele prin aplicaţii ale smartphone-urilor. DA3100 este uşor de instalat, nu este limitat de regiuni geografice sau de tipuri de vehicule şi poate fi activat după instalare.