Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Aqua Carpatica donează apă spitalelor în care sunt internați bolnavii de coronavirus

În acest moment critic, în care evoluția răspândirii și îmbolnăvirii cu COVID 19 este îngrijorătoare, din ce în ce mai multe companii sar în ajutorul spitalelor și ONG –urilor. Compania Valvis Group, deținătorarea brandului AQUA CARPATICA a decisă să sară în ajutorul spitalelor în care sunt internate cei mai multe cazuri de bolnavi cu coronavirus.  
34. Aqua Carpatica

Reprezentanții brandului AQUA CARPATICA au declarat că va furniza necesarul de apă pentru spitalele de boli infecțioase din toată țara (București, Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Craiova, Constanța și Iași), dar și pentru secția de oncopediatrie a spitalului Marie Curie din București. De asemenea, cea mai importantă companie de apă minerală din România a donat spitalelor 50.000 de măști de protecție, 50.000 de mănuși și 50.000 de botoși pentru personalul medical.

” Este un moment critic al societătii noastre în care trebuie să ne arătăm solidaritatea și compasiunea! Trebuie să facem front comun și să trecem la acțiune pentru că doar împreună putem să sprijinim eforturile nevăzute ale medicilor care se confruntă cu multe lipsuri zilele acestea. Noi, AQUA CARPATICA, am decis să nu stăm deoparte, să punem umărul și să sprijinim cu toate resursele noastre ” au afirmat reprezentanții companiei.

” Ținem legătura permanent cu spitalele și răspundem prompt la cererile lor, prin tot ce ne stă în putință! Avem o echipa desemnată special care a răspuns cu mult suflet la această chemare. Salutăm toate inițiativele private de până acum, ne alăturăm cu drag și așteptăm cât mai multe companii alături de noi” au mai declarat reprezentanții companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii