Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

HTC şi Microsoft lansează telefoanele Windows Phone 8

smartphone-with-apps-thumb19122977.jpg
HTC, lider global al inovaţiei în design şi tehnologie mobilă, a lansat alături de Mirosoft, telefoanele etalon (signature phone) cu Windows Phone 8, Windows Phone 8X şi 8S. Smartphone-urile dispun de sistemul de operare Windows Phone 8 şi de un design emblematic, sunet la calitate de studio cu Beats Audio™ şi performanţe foarte bune ale camerei foto.

 “Perechea pe care o fac noile terminale HTC Windows Phone 8X şi 8S cu brandul nostru este un pas extrem de important pentru ambele companii. Împreună, oferim consumatorilor o opțiune clară şi o experienţă cu adevărat unică. Sunt foarte încântat că parteneriatul de lungă durată cu HTC trece la nivelul următor.”, a declarat Steve Ballmer, CEO Microsoft.

La rândul său, Peter Chou, CEO HTC Corporation este de părere că Windows Phone a devenit unul dintre ecosistemele mobile de top, ce concurează umăr la umăr cu orice alte platforme mobile.

Potrivit acestuia, singurul sistem cu Live Tiles, Windows Phone are o viziune clară, unică, iar experienţa de utilizare a fost recunoscută la scară largă drept inovatoare, de impact, proaspătă. “HTC a creat Windows Phone 8X şi 8S, care combină utilizarea fizică şi cea virtuală folosind un design tridimensional monobloc, bazat pe Windows Phone Live Tiles. Windows Phone 8X şi 8S de la HTC sunt perfect modelate, cu o siluetă impresionantă, care va surprinde prin minimalism.“

Pentru că parte integrantă din experienţa Windows Phone este culoarea, HTC aduce finisări premium în culori mate puternice şi sofisticate. Windows Phone 8X vine într-o varietate de culori, inclusiv albastru-California, negru-grafit, roşu-aprins şi galben Lime. Windows Phone 8S de la HTC e disponibil în nuanţele Domino, roşu-Fiesta, albastru-Atlantic şi gri.

Windows Phone 8X şi 8S de la HTC vor fi disponibile din noiembrie în oferta a peste 150 de operatori din mai mult de 50 de ţări. În Europa, cele două modele se vor regăsi în ofertele Orange, Vodafone, O2 Telefonica, MTS, Three UK şi T-Mobile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii