FacebookTwitterLinkedIn

Deși încă nu au fost furnizate detalii despre prețul telefonului, acestea sunt descrise ca ”extrem de avantajoase” de către reprezentanții companiei HTC.

Smartphone-ul vine cu o cameră foto principală de 13 MP, cu autofocus, pentru fotografii clare. De asemenea, senzorului BSI ajută la suprinderea detaliilor în condiții de luminozitate scăzută. Frontal, aparatul este dotat cu o camera de 5 MP prevăzută cu funcții ca hands-free, Voice Selfie, Auto Selfie sau Live Makeup.

E36

HTC One A9s are un procesor MediaTek Helio P10, memorie RAM de 2 GB sau 3GB și baterie cu o putere 2300 mAh. Produsul beneficiază de un senzor ultra-rapid pentru amprente, poziționat imediat sub ecranul HD, recunoscându-ți amprenta cu ușurință, din aproape orice unghi și poziție.

Citește și: Lenovo relansează brand-ul Moto pe piața locală, odată cu modelul Moto G4

Spre deosebire de modelele anterioare din gamă, pentru prima data, HTC renunță la logo-ul său scris în partea de jos a ecranului, dar și la camera de pe spate poziționată central, aceasta fiind, de această dată, amplasată în lateral, exact ca la modelul Iphone.

Pe lângă aceste caracteristici, HTC One A9s oferă stocare gratuită nelimitată cu Google Photos1 pentru fotografii și clipuri video.