Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Hotelul ibis Constanța: investiție de aprox. 32.000 euro într-o nouă sală de conferințe și evenimente

Hotelul ibis Constanța își dublează capacitatea centrului de conferințe și evenimente, inaugurând o nouă sală  cu o capacitate de până la 300 de persoane, în urma unei investiții de peste 32.000 de euro. Astfel că, centrul de conferințe al hotelului a ajuns la cinci săli, cu o capacitate totală de 650 de locuri.

Ibis operează patru hoteluri pe plan local: două în București, unul în Constanța și unul în Sibiu. Cele patru unități se adresează atât turiștilor de leisure, dar în special clienților de business, care reprezintă aproximativ 70% dintre clienții hotelurilor ibis din România. Segmentul de conferințe și evenimente generează 19% din cifra totală de afaceri.

Cumulat, cele patru hoteluri ibis dețin în total 25 de săli de conferinţe, seminarii și evenimente, cu o capacitate totală de 1950 de locuri.

În anul 2015, la ibis Constanţa au fost organizate peste 350 de evenimente de business şi private, dintr-un total de aproximativ 1000 de evenimente organizate în chotelurile ibis din țără.

Cele 4 hoteluri Ibis din România, parte a grupului hotelier Accor, au un total de 760 de camere, dintre care 250 de camere la ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la ibis Constanţa şi 195 camere la ibis Sibiu. Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajați.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii