Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dezvoltat de Novum Business Invest, s-a deschis oficial

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu capital local, cu o experiență de peste 10 ani pe piața românească. Compania a livrat numeroase proiecte rezidențiale în diferite zone ale Bucureștiului. Anul trecut, grupul a lansat Novum by the Sea, un resort de 4 stele situat în Olimp.
iBis Politehnica

Hotelul ibis Bucharest Politehnica are 158 camere și aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și este primul care se deschide în București.

“Investiția se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Aceasta a fost realizată de Novum Business Invest în ultimii trei ani, iar finanțarea a provenit din surse proprii”, a declarat Alin Popa, Director General, Novum Business Invest.

Afiliat la rețeaua ibis, cel mai popular brand hotelier din Europa, hotelul este operat de Accor, lider global în ospitalitate augmentată, printr-un contract de management.

„Suntem încântați să readucem la București cel mai popular brand hotelier – ibis. Cu ibis Bucharest Politehnica, deschidem un nou capitol din povestea sa, unul care oferă o experiență autentică clienților, livrată de o echipă pasionată de hotelieri profesioniști. Suntem bucuroși să introducem un concept nou, Agora, care oferă o atmosferă pozitivă, convivială și un mediu perfect pentru studenți și tineri profesioniști care doresc să profite de fiecare clipă”, a comentat Raluca Mihăescu, General Manager, ibis Bucharest Politehnica.

Cu peste 1.200 de hoteluri în peste 65 de țări, ibis este recunoscut peste tot în lume drept principalul brand hotelier economic. ibis face parte din Accor, un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității, cu peste 5.100 de proprietăți și 10.000 de restaurante în 110 țări.

În următorii doi ani, mai este programată deschiderea a încă 16 hoteluri, cu peste 2.000 de camere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii