Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Hotelul Howard Johnson devine primul Sheraton din Bucureşti

Cunoscutul brand Sheraton își extinde prezența dinamică și în capitala României, extinzând astfel zona de reprezentare a Starwood în Europa de Est.
1 (6)

Lanţul hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide a anunţat astăzi că renumitul brand, Sheraton, își va extinde prezența în capitala românească prin intermediul Sheraton Bucharest Hotel. Contractul de franciză cu S.C Grand Plaza Hotel S.A. marchează astfel startul procesului de conversie a celor 270 de camere existente în cadrul Grand Plaza București către un nou hotel Sheraton.

“Suntem încântați să fim parteneri alături de Grand Plaza Hotel S.A. în realizarea primului nostru proiect de dezvoltare a unui hotel prin care vom introduce brand-ul Sheraton în capitala României, o capitală cu un potențial și o dinamică extraordinară. “, a declarat Michael Wale, Președinte Starwood Hotels & Resorts, Europa, Africa și Orientul Mijlociu. “Având cea mai mare notorietate și reprezentare la nivelul portofoliului Starwood, Sheraton continuă să fie un prim-venit (“pionier”) în mai multe piețe emergente din întreaga lume și rămâne o alegere populară pentru dezvoltatori și proprietari.”

“Parteneriatul cu Starwood Hotels & Resorts și introducerea primului hotel Sheraton în România este pentru noi o mare onoare și reprezintă totodată recunoașterea experienței noastre și a creșterii constante a operațiunilor hotelului în ultimii 30 de ani pe piața românească de ospitalitate” a declarat Daniel Ben Yehuda, Director General Sheraton Bucharest Hotel. “Pornim în acest nou proiect împreună cu Starwood, încrezători și motivați să ne autodepășim rezultatele anterioare și să continuăm buna tradiție de a oferi tot ce este mai bun, tuturor vizitatorilor noștri. ”

Odata cu finalizarea lucrărilor de rebranding, oaspeții hotelului vor putea să se bucure de toate facilitățile și serviciile populare ale brandului Sheraton, inclusiv de Link@ Sheraton SM un proiect realizat împreună cu Microsoft® unde oaspeții hotelului se pot întâlni pentru a socializa sau relaxa împreună. Toate cele 270 de camere și apartamente vor purta semnătura Sheraton Sweet Sleeper ™ Bed pentru toate saltelele de pluș și așternuturile de lux. Hotelul va purta de asemenea semnătura brand-ului Shine Spa pentru Sheraton ™ și va include o sală de gimnastică bine echipată cu programe revoluționare de sănătate și fitness, Sheraton Fitness by Core® Performance.

Sheraton Bucharest Hotel va oferi două restaurante, inclusiv Feast, conceptul de mese pe tot parcursul zilei al brand-ului, un bar în hol și Sheraton Club Lounge.

“Prin intermediul platformelor puternice de care dispune, Starwood este capabil de a susține partenerii săi în cadrul procesului de repoziționare și optimizare a activelor existente”, a adăugat Bart Carnahan, Senior Vice President, Acquisitions & Development, Starwood Hotels & Resorts, Europa, Africa și Orientul Mijlociu. “Semnarea parteneriatului pentru Sheraton Bucharest demonstrează succesul nostru în abordarea strategică proactivă a procesului de conversie și deschide astfel noi perspective acestei proprietăți prin investițiile de capital efectuate și repoziționarea potrivită.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii