Cautare
, Contributor

Travel |
|

Hotelul Aro Palace din Braşov a fost listat la Bursa din Sibiu

Hotelul Aro Palace din Braşov, companie controlată de  SIF Transilvania (SIF3)  a fost listat, vineri, pe SIBEX (Sibiu Stock Exchange). 

SIF Transilvania deţine aproape 90 % din acţiunile Aro Palace şi este este a treia firmă pe care societatea de investiţii  o cotează la Sibex în acest an.

Aro – Palace este evaluată de SIF3 la aproximativ 90 de milioane de lei şi acoperă circa 7,7% din totalul activelor nete (6,46% din activele totale). Compania deţine patru hoteluri: Capitol (3 stele), Coroana (2 stele), Postavarul şi Aro Sport (o stea), cu o capacitate totală de peste 1300 locuri şi trei restaurante.

În cadrul conferinței de presă prin care au anunțat listarea reprezentanții Alro Palace au vorbit și despre cedarea către Primăria Brașovului a Cetății orașului, în schimbul unor terenuri şi imobile ce ar putea ajunge la o valoare de circa 5 milioane de euro. Reprezentanții companiei au mai menționat că procedura va fi una de durată având în vedere că Cetatea este considerată patrimoniu isotric, drept umrare este nevoie și de aprobarea Ministerului Culturii.

Aro Palace a înregistrat în anul 2012 o cifră de afaceri de 20,9 milioane lei (4,7 milioane euro), în ușoară scădere față de 2011.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii