FacebookTwitterLinkedIn

“Am creat PRIVO pentru a aduce serviciile hoteliere la un alt nivel în România. Oamenii caută locuri autentice şi experienţe unice, iar PRIVO este un astfel de loc”, a spus Adina Plopeanu, general manager.

Hotelul PRIVO a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 700.000 euro, aşa cum estimase iniţial.

“Pentru anul 2015 ne propunem să realizăm un grad de ocupare mediu de 55% şi o cifră de afaceri care să atingă un milion de euro. În prezent, suntem  lider de piaţă în ceea ce priveşte calitatea serviciilor. Pentru acest an, estimăm creşterea indicatorilor economici cu un procent de 35%, creştere pe care o vom realiza  prin majorarea tarifelor de cazare, dezvoltarea segmentului MICE şi a componentei food & beverage şi nu în ultimul rând, prin fidelizarea clienţilor”, spune Otilia Demian, Director of Business Development.

Din echipa PRIVO mai fac parte Executive Chef Martin White (care s-a alăturat echipei PRIVO la sfârşitul lui 2014 după o experienţă de 10 ani la Athenee Palace Hilton Bucureşti şi Hilton Sibiu) şi sommelierul Marius Danciu (parte din echipă din 2013, după o experienţă internaţională de 8 ani în cadrul prestigioasei companii  Ritz Carlton)

Hotel PRIVO este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor între hotelul modern (care are 40 de camere şi apartamente) şi ansamblul istoric format din Villa Csonka (cu şase camere şi apartamente clasice) și parcul cu o suprafată de 3.500 metri pătraţi.