Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Hotel Epoque a înregistrat venituri de peste 1 milion de euro în prima jumătate a anului

Hotel Epoque, un boutique hotel de cinci stele, a anunțat venituri în creștere cu 9% în primul semestru al anului 2015, raportând o cifră de 1,06 milioane euro, față de 970.000 euro în perioada similară a anului trecut.
hotel Epoque

Estimările pentru acest an sunt optimiste, fiindcă Epoque așteaptă o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri totale până la sfârșitul anului, evoluțiile fiind datorate performanței înregistrate de structura de cazare și dezvoltării segmentului de F&B.

Epoque a avut în primul semestru al lui  2015 un grad mediu de ocupare de 68%, în mod constant peste media pieței din București, estimată la 65%, realizând o ocupare medie de 69% în zilele săptămânii și de 66% în weekend, potrivit STR Global.

„2015 este un an bun pentru Epoque și pentru piața de travel premium în general. Prima jumatăte a anului a confirmat ritmul de dezvoltare preconizat pe segmentul hotelier de cinci stele, și chiar și mai important pentru noi, a subliniat trendul ascendent manifestat vizibil pe piata luxury boutique: calitatea și gradul de personalizare a serviciilor fac diferența în exprimarea opțiunii de călătorie a oaspeților noștri”, a explicat Diana Popescu, proprietar și CEO al Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii