Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Horological Smartwatch – Puntea dintre Sillicon Valley şi industria orologeră elveţiană

Trăim vremuri istorice, deja o nouă categorie de ceasuri a luat naştere sub ochii noştri. Echipate cu tehnologia MotionX, ceasurile elveţiene din noua categorie Swiss Horological Smartwatches, tributară timpurilor contemporane, sunt capabile de o comunicare bi-direcţională, cu aplicaţii atât pentru iPhone, dar şi pentru telefoanele înzestrate cu Android.
FC_Horological_Smartwatch_FC-285V5B4_3

Ceasul din noua „specie“ Swiss Horological Smartwatch reprezintă o sinteză a inovaţiilor high-tech şi a manufacturii orologere tradiţionale elveţiene. O punte şi un link (la propriu) între modernitate şi clasicism, între Silicon Valley şi Elveţia. Nu vă îngrijoraţi, nu aveţi parte de un ecran digital în cazul unui Swiss Horological Smartwatch. În schimb, aşa cum un pasionat al orologeriei elveţiene s-ar fi aşteptat, indicatorii creaţi prin tăieturi cu laser, de pe cadran, vă vor dezvălui informaţia în „format“ analog. Astfel, ceasurile Swiss Horological Smartwatches îşi păstrează frumuseţea clasică şi naturală, fiind capabile în acelaşi timp să livreze beneficiile informaţiilor digitale despre propria persoană. În plus, scăpaţi de grija reîncărcării bateriei, adică o adevărată binecuvântare!

 Smart şi conectat. Primele ceasuri din categoria Swiss Horological Smartwatches deţin deja următoarele funcţii, în denumirile originale, unele devenite între timp patente: Always-On Time &˛Date, MontionX Activity Tracking, Sleeptracker Sleep Monitoring, Sleep Cycle Alarms, Get-Active Alerts, Adaptive Coaching, o viaţă a bateriei de 2 ani şi, nu în cele din urmă, ba dimpotrivă, MotionX Cloud Backup and Restore. Adică tot ce ai nevoie, atunci când ai nevoie. Senzorul patentat de la MotionX urmăreşte şi înregistrează activităţile şi perioadele de odihnă cu mare precizie. Informaţiile acestea despre activitate şi somn sunt prezentate în timp real pe Swiss Horological Smartwatches prin intermediul unor frumoase şi tradiţionale cadrane de tip analog. Evident, ceasurile smart şi elveţiene se sincronizează în mod automat cu aplicaţiile de pe telefoanele Apple sau Android. Grafice simple, dar nu simpliste, uşor şi repede de înţeles, scot în evidenţă cât de mult a făcut mişcare purtătorul, sau cât de mult a dormit în timpul unei zile, săptămâni sau luni.

Cunoaşte-te pe tine însuţi!. Socrate a spus-o, era inscripţionată la intrarea Templului lui Apollo din Delphi, sfinţii creştini au preluat-o, aşa că maxima este verificată în milenii de civilizație, psihologia modernă confirmând-o pe toate planurile. Este exact ce poţi să faci cu ajutorul unui astfel de companion pentru încheietura mâinii. Toate aceste date îi vor ajuta pe cei în cauză să se înţeleagă mai bine. Alături de obiective programate în mod realist şi un „coaching“ inteligent construit, le va îmbunătăţi întreaga viaţă într-un mod ştiinţific şi consolidat. Un somn mai bun şi un stil de viaţă mai activ sunt factori recunoscuţi, simpli dar eficienţi pentru schimbări benefice de comportament, rutină şi existenţă. Acum oricine se poate bucura de funcţiile şi aplicaţia acestora practică în viaţa fiecăruia, totul datorită tehnologiei MotionX. Îmbinarea perfectă dintre ştiinţă şi tehnică şi o piesă orologeră de lux.

 MMT – Manufacture Modules Technologies. Vorbim despre o nouă companie joint venture, formată din Fullpower Technologies Inc. din Silicon Valley şi Frédérique Constant Group. Misiunea sa este să integreze platforma deschisă MotionX-365 Horological Smartwatch pentru industria orologeră elveţiană. Cu sediul în Geneva, compania MMT se ocupă cu dezvoltarea şi producţia mecanismelor orologere (definite în termeni specifici şi cu termenul de module), care încorporează tehnologia Fullpower şi licenţele în cauză. Putem deja să vă prezentăm primul rod al acestei entităţi: modelul Frédérique Constant Horological SmartwatchRef. FC-28V5B4.

Beauty and the Technology. Compania de familie Frederique Constant a păstrat tradiţia la loc de cinste, dar a avut şi curajul să integreze tehnologii ale viitorului. Modelul acesta, o piatră de hotar, este în primul rând extrem de frumos în termeni clasici orologeri. Carcasa din oţel placat cu aur roz, cu aspect lustruit, formată din două părţi, are un diametru de 42 mm, deţine un geam convex din cristal safir şi este etanşă garantat până la o adâncime de 5 ATM (aproximativ 50 m). Mecanismul este unul quartz, calibrul FC-285, cu o durată de 2 ani pentru baterie. Aspectul elegant şi performanţele „deştepte“ sunt completate în cazul look-ului extrem de elegant cu o frumoasă curea din piele, de culoare maronie, înzestrată cu un sistem de prindere pliabil. Pe scurt, o adevărată bijuterie, care ascunde performanţe digitale excepţionale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii