Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Hornbach România își lansează magazin online, cu peste 27.000 de produse disponibile

Hornbach, retailer de materiale de construcții şi grădinărit, își lansează magazin online, cu peste 27.000 de produse disponibile.
Hornbach Sibiu

Compania anunță extinderea treptată a sortimentului de produse și are în plan listarea în online a peste 80% din produsele de stoc din magazine până la finalul anului 2018.

 „În contextul schimbărilor tehnologice, valorificarea mediului online ne ajută să fim mai aproape de nevoile clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului online în România a venit ca un pas natural în evoluția business-ului nostru. De acum, persoanele pasionate de proiecte de bricolaj au posibilitatea de a consulta în magazinul nostru online informații detaliate cu privire la proiectele lor și pot face cumpărături ușor, economisind timp“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Clienții pot fie să comande online și să solicite expedierea mărfurilor la domiciliu sau la șantier, fie se informează online și cumpără în magazin. Din cele peste 27.000 de articole prezentate pe site, majoritatea vor putea fi livrate la orice adresă din România în termen de 2-3 zile.

Astfel, Hornbach se alătură celorlalți retaileri din bricolaj care au deja magazine online, precum Dedeman, Praktiker sau Arabesque.

De asemenea, din cele peste 27.000 de produse listate, aproximativ 23.000 de produse pot fi rezervate pe site și ridicate personal din magazinul selectat, după 4 ore de la rezervare. Restul de 4.000 de produse pot fi rezervate doar în magazinele Hornbach și apoi ridicate de către clienți. În termen de 30 de zile de la livrarea produselor există posibilitatea de retur a acestora sau de restituire în magazin.

„(…) Avem în plan inclusiv lansarea unei aplicații mobile pentru magazinul online, la jumătatea acestui an“, a adăugat Mugurel-Horia Rusu.

 

Hornbach este o companie germană, care deține 156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care șase în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii