Cautare
, Contributor

Forbes.com

Industrie |
|

Hörmann vrea afaceri tot mai mari și mizează pe segmentul industrial

Bogdan_Cojocaru.JPG
Hörmann, unul din principalii producători europeni de uşi de garaj şi tehnică de încărcare, va miza anul acesta pe creşterea segmentului industrial și estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, comparativ cu 2012.

Bogdan Cojocaru, Director General Hörmann România susține că 2012 a fost un an atipic, care a început cu o revigorare a pieţei, dar care de la începutul verii a stagnat, dar de la începutul anului 2013 s-a anunţat o dinamică bună a segmentului de uşi industriale prin începerea mai multor proiecte industriale. “Din acest motiv preconizăm şi creşterea cifrei de afaceri până la suma de 6 milioane de euro. Sperăm ca 2013 să fie ferit de acest tip de turbulenţe şi să avem o evoluţie constantă”, a mai spus Bogdan Cojocaru.

Ponderea uşilor industriale a reprezentant circa 75% din totalul cifrei de afaceri a Hörmann, în 2012. Printre cele mai importante proiecte industriale pentru care Hörmann a furnizat produse se numără şi sediul şi depozitul Danone România sau centrul logistic Karl Heinz Dietrich, Timişoara.

La nivel internaţional, compania a înregistrat în 2012 o creştere a cifrei de afaceri, comparativ cu 2011, atingând la nivel de grup cifra de peste un miliard de euro. Pieţele cu cele mai semnificative creşteri în 2012 au fost Germania, Anglia, Austria, Franţa sau Polonia. În 2012 compania a continuat şi procesul de extindere la nivel internaţional fiind deschise sucursale noi în ţări precum India, Vietnam, Mexic sau Brazilia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii