Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Summer Plans 2021 |
|

Horațiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank România, Ungaria, Bulgaria și Grecia: “Vom vedea în continuare câteva tranzacții de vânzări de clădiri de birouri în București cu randamente foarte bune, pentru segment și pentru perioadă”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.
062 dosarBOH Horatiu Florescu

Vacanță pentru business

Afacerea noastră nu intră în vacanță, nu a intrat nici înainte de pandemie și avansăm cu proiectele locale și regionale. Desigur, colegii, echipa, merg în concedii și vacanțe, astfel încât să putem deservi în continuare nevoile clienților noștri din fiecare departament.

Certitudini și predictibilitate

Este încă prea devreme să vorbim de certitudini și predictibilitate, având în vedere că nu vorbeam foarte des despre asta nici înainte de pandemie. Așadar, spre exemplu nu putem spune că avem certitudini pe tot ce înseamnă tranzacțiile de office leasing, însă vedem creșterea segmentelor de rezidențial și industrial. Industrialul crește atât la noi în România, cât și în regiune, avem cereri în acest sens atât în România, cât și în Ungaria și Bulgaria. De asemenea, vom vedea în continuare câteva tranzacții de vânzări de clădiri de birouri în București cu randamente foarte bune, pentru segment și pentru perioadă.

Îngrijorări

Lipsa personalului calificat din industrie și imposibilitatea sau limitarea clienților noștri de a călători cu ușurință și a aproba tranzacții. Mai exact, negocierile și semnările se prelungesc mai mult față de perioada pre-pandemică.

Planuri de business

Anul 2009 a însemnat deschiderea biroului din România, 2018 deschiderea biroului de la Budapesta, iar în 2021, cu un decalaj din cauza pandemiei, am adus Knight Frank în Bulgaria și Grecia. Urmează încă o deschidere anul acesta, ceea ce va forma un hub regional puternic și ne va oferi posibilitatea să deservim nevoile actualilor și viitorilor clienți, totul, în continuare, sub o colaborare strânsă cu tot grupul, prezent în 57 de țări.

Așadar, planurile noastre sunt atât de business și întărirea prezenței regionale, cât și de resurse umane, având în vedere angajații noi și diferitele culturi și limbi pe care le gestionăm direct de la București.

 Pe lângă focusul dezvoltării afacerii în regiune, căutăm agenți cu experiență pentru departamentele de rezidențial și industrial.

Vacanță în țară sau străinătate

Nu plec într-o vacanță propriu-zisă, dar voi călători în regiune în scopul întăririi noilor birouri deschise în ultimele două luni, respectiv pregătirea tuturor celor necesare pentru lansarea celui de-al treilea birou european, anul acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii