FacebookTwitterLinkedIn

Trastevere (pe Bd. Erou Iancu Nicolae 84) și Triana (pe Șoseaua Pipera nr.146), pentru care au fost demarate construcțiile, au fost create după modelul cooperativelor spaniole.

Acestea însumează 104 apartamente de două, trei și patru camere și locuințe de tip penthouse. Trastevere este în acest moment ansamblul rezidențial cu cea mai mare piscină de acoperiș din București, cu o întindere de 40 mp.

Totodată, Grupul Mantor a achiziționat un teren în centrul capitalei.

“Noi am început inițial cu un business de construcții, Mantor, însă experiența noastră în real estate a condus către extinderea pe zona de dezvoltare imobiliară. Primul ansamblu rezidențial, Trastevere, a fost un succes și am continuat cu a doua fază. Dorim să ne consolidăm prezența pe zona de imobiliare premium din București”, declară Tomás Manjón, unul dintre fondatorii Homing Properties.

Grupul Mantor creat în România în anul 2015 de cei 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa este acum format din compania Facilitec – specializată în servicii de Property și Facility Management, Mantor General Contractor – companie de construcții și Homing Properties – dezvoltator imobiliar. În total cele 3 companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro, și 60 angajați.