Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Holcim România are un nou director general

Noul director general Holcim România îl va înlocui pe François Petry, care a devenit recent CEO Aggregates Industries, subsidiara, LafargeHolcim din Regatul Unit.
Sofiane Benmaghnia

Sofiane Benmaghnia, director general al Meftah Cement Operations, Aggregates & Concrete în Algeria din 2011, anterior Director Financiar al Lafarge Betoane și Agregate în Orientul Mijlociu timp de trei ani, s-a alăturat grupului LafargeHolcim în 1999 ca analist financiar. De atunci, li-a construit cariera în cadrul LafargeHolcim, pe diferite piețe în care grupul activează (America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa și Europa), îndeplinind atât roluri strategice, cât și opeaționale, și acumulând peste 16 ani de experiență în industria cimentului.

„Sunt onorat să conduc subsidiara din România a grupului LafargeHolcim. Parte a Grupului, Holcim România este una dintre companiile cu performanțe foarte bune. Aceste rezultate sunt meritele unei echipe unice de perfecționiști desăvârșiți care continuă să depășească standardele în fiecare proiect în care sunt implicați. Echipa din România, alături de oportunitățile pe care noul Grup le aduce – cercetare și capacitate de inovare, expertiză globală, capital financiar solid – va continua acest trend ascendent. Îmi asum angajamentul de a păstra poziția Holcim România ca o companie care creează valoare pentru toate părțile interesate, de la angajați la clienți, parteneri și comunități”, a declarat Sofiane Benmaghnia.

Sofiane este CPA (Certified Public Accountant), CMA (Certified Management Accountant) și este licențiat în Comerț la Universitatea din Tunisia, deține o certificare în contabilitate de gestiune de la Universitatea Concordia din Montreal (Canada), precum și un executive MBA de la Universitatea Sherbrooke din Canada.

În ultimii doi ani, François Petry, de naționalitate franceză, în vârstă de 48 de ani, a condus subsidiara din România a Holcim, într-un moment istoric care a dus la crearea liderului mondial în industria materialelor de construcții – Grupul LafargeHolcim. La 1 decembrie 2015, François Petry a fost numit CEO al Aggregates Industries – subsidiara LafargeHolcim din Regatul Unit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii