Cautare
, Contributor

Filantropie |
|

Holcim România, donaţie către Spitalul Municipal Câmpulung

Holcim România, unul dintre cei mari jucători pe piaţa producătorilor de ciment, betoane şi agregate, a sponsorizat Spitalul Municipal Câmpulung cu un aparat medical de anestezie.
Holcim

Donația constă într-un aparat medical de anestezie marca Dräger, tip Fabius GS Premium, în valoare de 48.000 de lei + TVA, potrivit reprezentanţilor companiei. Acest aparat de ultimă generaţie va intra în dotarea secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (A.T.I.) a Spitalului din Câmpulung, fiind parte a unui amplu proiect de reabilitare şi modernizare a blocului operator.
„Vremurile în care o fabrică nu însemna mai mult decât ceea ce se desfășura între gardurile ei au apus demult. O companie, mai ales din zona industrială, trebuie să-și asume roluri pentru soluționarea problemelor comunității. Holcim România consideră că fiecare companie trebuie să fie implicată în viața comunităților din localitățile în care își desfășoară activitatea. Donația se înscrie în eforturile depuse de compania noastră, de-a lungul ultimilor 15 ani, de a contribui la creșterea îmbunătățirea vieții oamenilor din Câmpulung, în special în ceea ce privește calitatea actului medical”, a declarat Emil Raicov, directorul Fabricii de Ciment Holcim Câmpulung.
“Spitalul Municipal Câmpulung, cea mai importantă unitate sanitară din Muscel, a beneficiat constant în ultimii ani de susţinere din partea Holcim România, prin sponsorizări cu aparatură medicală performantă. În baza acestui vechi şi statornic parteneriat, spitalul nostru a fost dotat, de-a lungul timpului, cu o serie de aparate medicale de care aveam realmente nevoie pentru a putea susține actul medical: Analizor de laborator, Coagulometru, Laparoscop, Analizor automat de hematologie, Analizor de gaze şi electroliţi în sânge și multe altele. Prin această nouă susţinere acordată unităţii noastre, Holcim România îşi dovedeşte, în mod concret, responsabilitatea socială asumată faţă de comunitatea locală”, a declarat dr. Stănescu Grigore, managerul Spitalului Municipal Câmpulung.

De serviciile acestei unități beneficiază aproximativ 120.000 de pacienți. Noul aparat Dräger va asigura anual circa 600 de anestezii generale pentru intervenţiile chirurgicale efectuate pacienţilor din secţiile Chirurgie Generală, Obstretică-Ginecologie, Ortopedie-Traumatologie, Chirurgie Plastică şi Reparatorie, O.R.L. şi Oftalmologie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii