Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

H&M își mută sediul în Unirii View, unde a închiriat 1.000 de metri pătrați

H&M România, liderul pieței locale de fashion, a închiriat 1.000 de metri pătrați în imobilul de birouri Unirii View, amplasat în zona Unirii, din ari ultracentrală a Bucureștiului, care este cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului, unde va prelua un etaj superior.
General view unirii view1

Alegerea făcută de H&M România reprezintă o decizie pe termen lung”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere și managementul comercial al Unirii View.

Partiționarea eficientă a spațiului din Unirii View s-a potrivit cu cerințele pe care H&M România le-a avut în ceea ce privește noul său sediu: un birou modern și cu un nivel ridicat de eficiență, dar și un spațiu care să cuprindă un showroom unde să fie găzduite diferite efenimente pentru parteneri și lideri de opinie.

H&M era într-un proces de căutare a unui sediu nou, mai mare și mai eficient, cu specificații tehnice excelente și, preferabil, în aceeași zonă cunoscută angajaților săi de la intrarea companiei pe piața locală. (…) După un proces de analizare și negociere de 18 luni, Unirii View s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune, motiv pentru care H&M a ales să își stabilească sediul pe termen lung în clădirea de birouri”, a declarat Monica Vasile, Director Office Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, care a asistat H&M în tranzacția de închiriere.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, finalizarea fiind programată în vara acestui an. Unirii View va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului, cu 19 etaje (73 de metri) și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.

Printre companiile care au ales imobilul pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România, Pernod Ricard România și Red Bull România.

Pentru Unirii View, dezvoltatorul a obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture și DMA Architecture & Interior Design, pe arhitectură și design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii