Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History va difuza premiera celui de-al 5-lea sezon din „Războiul depozitelor: Texas”

History va lansa noul sezon din „Războiul depozitelor: Texas”. Cel de-al cincilea sezon va fi transmis în fiecare marți, la 21:00, începând cu 6 ianuarie.
????????????????????????????

„Războiul depozitelor: Texas” urmăreşte mai mulţi oportunişti care licitează bunuri nerevendicate în speranța de a da lovitura. În această vȃnătoare de comori, la start s-au aliniat atȃt tineri în căutarea distracţiei şi aventurii, gata să facă şi să spună orice ca să cȃştige, cȃt şi echipe de soţ şi soţie, doritori să obţină bani rapid. Mai mult, toţi aceştia sunt pregătiţi de spectacol, pentru a obține ce-și doresc.

În fiecare episod din „Războiul depozitelor: Texas”, toţi aceşti licitatori se îndreaptă către depozite şi așteptă cu nerăbdare să vadă ce este în spatele ușii. Conducătorul licitaţiei va sparge lacătul unui depozit abandonat de proprietar şi va deschide uşa, permiţȃndu-le tuturor să arunce o privire înăuntru, cu ajutorul unei lanterne. Această privire rapidă este singura ocazie de a evalua valoarea depozitului şi de a vedea dacă înăuntru sunt vechituri sau bogăţii.

Licitatorii discută dacă este convenabil sau nu să încerce să cȃştige depozitul. Fiecare episod prezintă cȃt de departe vor merge aceștia, pentru a câștiga. Unora dintre cei mai de succes și extravaganți licitatori din SUA li se alătură personajele obişnuite ale seriei, transformând acest sezon în unul care nu trebuie ratat.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii