FacebookTwitterLinkedIn

Seria urmăreşte investigaţia realizată de fostul agent FBI Bob Baer şi fostul locotenent Adam Bercovici din cadrul Poliţiei din Los Angeles pe mai mult de 2 milioane de documente guvernamentale declasificate care oferă noi informaţii despre activitatea lui Oswald în săptămânile, lunile şi anii dinainte de asasinarea preşedintelui american.

Lucrând alături de experți de elită în investigații și utilizând algoritmi de analiză de ultimă generaţie, Baer și echipa sa călătoresc în Moscova, Mexico City, New Orleans, Miami și Dallas, pentru a urmări fiecare pistă și a reface pașii lui Oswald în vederea separării teoriilor conspirative de fapte. În timp ce se află pe teren în Mexic, aceştia descoperă noi indicii care sugerează o posibilă legătură între Oswald și KGB.

Documentele declasificate dezvăluie că Oswald s-a întâlnit cu dușmanii războiului rece din Statele Unite, atât în ​​Rusia, cât și în Cuba, cu doar opt săptămâni înainte de asasinarea lui JFK.

În urma descoperirii unor noi informaţii, ancheta lui Baer duce la identificarea unui fost agent KGB și a altor martori oculari care vorbesc în exclusivitate despre întâlnirea lor cu Oswald cu doar câteva săptămâni înainte de schimbarea cursului istoriei americane. Printre dovezile cele mai convingătoare se numără documentele de poliție care îl leagă pe Oswald de o “casă sigură”, suspectă din Dallas, unde acesta ar fi putut să se ascundă după asasinat.

Baer și echipa lui vor să dovedească ceea ce l-a împins pe Lee Harvey Oswald să îl omoare pe președintele John F. Kennedy.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

IATĂ BILANȚURILE FINANCIARE ALE EDITURILOR DIN ROMÂNIA – ANUL 2016!