Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

History prezintă un serial dedicat industriei automobilelor din SUA

History prezintă o serie specială dedicată automobilelor, „Maşinile simbol ale Americii”, care dezvăluie poveştile vizionarilor care au construit industria automobilistică din SUA şi brandurile auto care au rămas în memoria iubitorilor de maşini de pretutindeni.
Luna automobilelor (2)

Serialul va cuprinde trei episoade a cate două ore fiecare şi va fi difuzat joi, de la ora 20:00, începând cu 21 septembrie.

De-a lungul istoriei, automobilul a creat imperii, însă a distrus şi vieţi, a dezbinat şi a unit în acelaşi timp. Maşina a avut o prezenţă constantă în dezvoltarea Americii, de la apariţia primului motor până în zilele noastre, influenţând vieţile americanilor la fiecare pas.

Prin reconstituiri inedite şi imagini de arhivă care nu au mai fost transmise până acum, emisiunea  „Maşinile simbol ale Americii” îi va ajuta pe telespectatori sa descopere traseul profesional a şapte figuri revoluţionare şi emblematice din industria auto: Henry Ford, Walter Chrysler, fraţii Dodge, William Durant, Lee Iacocca şi John Delorean.

Primul episod din seria specială va vorbi despre aceşti vizionari care au riscat totul pentru a revoluţiona transportul populaţiei.  Lupta lor pentru supremație va pune bazele unuia dintre cele mai mari și mai influente imperii corporatiste din istoria Americii.

Televiziunea History este prezentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea. History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

VEZI BUGETELE DE PUBLICITATE ÎNVESTITE ÎN ONLINE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii