Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History prezintă teoria conform căreia Hitler a reușit să scape din Berlin, în documentarul „Pe urmele lui Hilter”

Televiziunea History prezintă un documentar intitulat „Pe urmele lui Hitler” care pleacă de la premisa că Hitler ar fi surpaviețuit cuceririi Berlinului de către ruși la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, serie ce are premiera duminică, 8 noiembrie, de la ora 22:00, informează Media Expres.
Pe urmele lui Hitler_History

Serialul va fi difuzat la nivel internațional de History în peste 180 de țări, în vreme ce A+E Networks se ocupă de distribuția globală.

„Pe urmele lui Hitler” este produs pentru History de Karga Seven Pictures. Echipa de producători executivi ai acestui documentar este formată din Emre Sahin, Sarah Wetherbee și Kelly McPherson din partea Karga Seven Pictures, Tim Healy din partea History și Jason Wolf.

Serialul urmărește o investigație a lui Bob Baer, un veteran CIA cu peste 20 de ani de experiență și Dr. John Cencich, renumit investigator de crime de război, care conduc o echipă de experți internaționali plecați în căutarea adevărului despre dispariția lui Hitler din buncărul său din Berlin.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE (9 LUNI)!

De-a lungul episoadelor, echipa formată din anchetatori internaționali, vânători de naziști, oameni de știință, experți în medicină legală și jurnaliști examinează moartea lui Hitler și o serie de documente recent desecretizate de agenţiile de informaţii din întreaga lume, potrivit cărora este posibil ca Hitler să fi scăpat din Berlin.

Ancheta include un adăpost nazist ascuns în jungla argentiniană, un avion prăbușit în mlaștinile columbiene și căutarea unor dovezi despre un posibil submarin nazist care l-ar fi transportat pe Hitler din Europa.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK și se distribubie în format SD și HD prin RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii