FacebookTwitterLinkedIn

Serialul de tip reality urmăreşte licitaţiile de depozite din diferitele zone ale Texasului, alături de câţiva cumpărători care licitează unul împotriva celuilalt, pentru câştigarea celor mai bune depozite. Cumpărătorii sunt diferiți, de la tineri de 20 de ani, până la o echipă unchi-nepot, fiecare sperând să obțină cel mai bun depozit.

Noul sezon îi prezintă pe Bubba și Ricky care își asumă riscuri mai mari, devenind mai șireți. Jenny încearcă strategii îndrăznețe de a câștiga depozitele, iar Mary caută obiecte valoroase.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky și s-a lansat în noiembrie 1995. Acesta include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2. Are peste 1099 milioane de abonați, cu conţinut tradus în 19 limbi și activează în 90 de ţări, din UK,Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.