Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History difuzează un nou sezon din „Dovezile pierdute”, serialul care prezintă momentele cheie din cel de-Al Doilea Război Mondial

Televiziunea History prezintă în exclusivitate, începând cu 3 aprilie, de la ora 22:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Dovezile pierdute”, o serie în care sunt povestite momentele cheie din teatrele de război din Europa și zona Pacificului din Al Doilea Război Mondial.
The Lost Evidence

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie, cu o arhivă cuprinzătoare și cu interviuri memorabile cu oameni de pe front, din ambele tabere, serialul „Dovezile pierdute” oferă o nouă viziune asupra războiului.

Pentru prima dată sunt oferite publicului imagini cu o rezoluție înaltă care permit urmărirea bătăliilor pas cu pas, exact așa cum s-au desfășurat în realitate. Povești individuale despre curaj și eroism pot fi acum plasate exact în locurile și momentele în care s-au întâmplat.

În primul episod al acestui nou sezon, „Bătălia / Lupta de la Berlin”, fotografii aeriene făcute în timpul luptelor, care nu au mai fost văzut de peste 60 de ani, sunt folosite pentru a reconstrui Berlinul, orașul mult iubit de Hitler.

History este principala televiziune din portofoliul companiei A+E Networks UK.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin rețelele de cablu Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

THE LOST EVIDENCE – Episode 1 – Battle of Britain

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii