FacebookTwitterLinkedIn

Ozzy Osbourne este un zeu al muzicii heavy metal, supranumit „Prințul Întunericului”, dar pentru Jack Osbourne este doar tatăl său. Când Jack era mic, Ozzy era mai mereu în turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, când în viaţa lui Ozzy există mai mult echilibru şi Jack îşi poate face şi el timp, tatăl şi fiul pornesc la drum pentru călătoria vieții lor. Ca doi pasionați de istorie auto-proclamați, Ozzy și Jack pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventură ce conține o doză bună de relaționare tată-fiu.

Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante. Nu vor avea însoțitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o lista de locuri pe care să le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement și Sun Studios.

Companiile cu cele mai mari bugetele de publicitate TV – 9 luni 2016

În drumul lor, cei doi vor întâlni o serie de personaje pline de culoare, de la „adevăratul” rege Arthur, care-i “unge” cavaleri la Glastonbury, până la exploratorul Rattlesnake Randy, care și-a dobândit porecla grație unor evenimente foarte neobișnuite.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziunile History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2.

A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – SEPTEMBRIE 2016