Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History difuzează serialul „Foc și oțel”, care spune poveşti despre vechea meserie de fierar

History transmite în fiecare miercuri, de la ora 21:00, serialul „Foc și oțel” care urmărește activitatea unuia dintre cei mai buni fierari din America, Daniel Casey.
Foc si otel (1)

Împreună cu familia sa şi cei mai pricepuţi prieteni, Daniel Casey reproduce în atelierul său din inima munților Ozark o varietate mare de arme istorice pentru colecţionari şi entuziaşti cu gusturi rafinate.

Fie că este vorba de o pușcă din anii 1800, de un pumnal din oțel de Damasc sau de primul model de cuțit Bowie, Daniel știe mereu unde să găsească materialele potrivite făuririi unor bijuterii din oţel. Cu toate acestea, în anumite momente, provocările cele mai mari nu vin de la clienții atelierului, ci chiar de la prieteni și familie, iar Daniel trebuie să știe cum să le facă față, chiar dacă în anumite situații viața îi este pusă în pericol.

Născut și crescut la poalele munţilor, Daniel Casey a avut o pasiune pentru meseria de fierar încă din copilărie. Acesta şi-a construit propriul atelier unde a început să fabrice cuţite de la o vârstă fragedă. La doar 14 ani, americanul a devenit ucenicul cunoscutului fierar Hershel House de unde a învăţat abilităţile necesare pentru a deveni cel mai bun în această meserie.

Apelând la metode tradiţionale, Daniel Casey făureşte cuţite, puşti, pistoale şi alte instrumente, acesta fiind  printre puţinii fierari care practică această carieră full-time.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii