Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History difuzează serialul „De ce îi urăște lumea pe englezi”, începând cu 17 octombrie

History vorbește despre ce se află în spatele celor mai aprige certuri ale britanicilor cu vecinii lor, Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Germania și Franța, prin ochii comendiantului englez si iubitor de istorie, Al Murray, în noul serial „De ce îi urăște lumea pe englezi?”.
Al Murray: Why does everyone hate the English?

În fiecare miercuri, de la ora 21:00, începând cu 17 octombrie, Al Murray se va alătura unui comendiant local și patriot declarat pentru a explora poveștile despre bătăliile istorice, masacrele, protestele și revoluțiile care au dus la relația actuală dintre Marea Britanie și vecinii săi.

Printre participanții la acest serial se numără Antoine de Caunes în Franța, Henning Wehn în Germania, Fred MacAulay în Scoția, Elis James în Țara Galilor și Andrew Maxwell în Irlanda.

De mai bine de 20 de ani, show-urile lui Al Murray au atras oameni pe arene din întreaga lume, acesta câștigând numeroase premii și găzduind cu succes o serie de seriale TV, printre care se numără „Happy Hour” (ITV) și „Time Gentlemen” (Sky One) care a devenit o producție clasică din acest gen.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

RADIOURILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE – 9 LUNI 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii