FacebookTwitterLinkedIn

Cei 14 participanţi vor fi separaţi la începutul show-ului de perechea lor, fiind lăsaţi la zeci de kilometri depărtare unul de celălalt. Fiecare va trebui să-l localizeze pe cel apropiat lui în inima sălbăticiei şi să supriavieţuiască cât de mult posibil pe cont propriu.

La fel ca în ediţiile precedente, participanţii vor avea la dispoziţie doar conţinutul unui rucsac mic, echipamente de filmare cu care să documenteze experienţa şi zece unelte pe echipă.

Alone: Lost And Found

Din momentul în care se vor regăsi, echipele vor trebui să îşi construiască propriul adăpost, să găsească hrană şi să  se adapteze condiţiilor dure din regiune, pentru a avea şansa să câştige marele premiu de 500.000 de dolari.

În primul episod din „Singuri: Pierduţi în sălbăticie” telespectatorii vor avea ocazia să cunoască cele şapte echipe şi să meagă în spatele camerelor pentru a afla de ce este nevoie pentru a participa în cadrul unui asemenea show.

Televiziunea History, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.