Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History difuzează pe 20 martie documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich”

Televiziunea History difuzează în exclusivitate marți, 20 martie, de la ora 22:00, documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich”. Construită din două părți, „Ascensiunea” și „Declinul”, noua serie aduce în prim-plan cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și evenimentele care l-au precedat.
Ascensiunea si declinul celui de-al Treilea Reich (1)

Documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich” spune povestea Germaniei lui Hitler dintr-o altă perspectivă, cea a oamenilor care au luat contact direct cu evenimentele acelei perioade.

Cu ajutorul a numeroase filmări rare, făcute de oameni de rând, filme folosite pentru propaganda nazistă, dar și alte materiale video relevante, telespectatorii se vor întoarce în timp, în Germania anilor ‘20, ‘30 și cea de la începutul anilor ’40.

Pe parcurul celor două ore, History prezintă, în prima parte a documentarului, informații dezvăluite în premieră despre evenimentele care au avut loc în timpul regimului nazist, oferind o perspectivă inedită asupra Germaniei și a modului în care trăiau milioane de oameni în acele zile.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii