FacebookTwitterLinkedIn

Producția prezintă echipa carismatică, formată din Bohus și Shaun, doi colecționari pasionați de cultura pop care și-au transformat pasiunea într-o afacere profitabilă. Cei doi sunt într-o continuă vânătoare de tehnologie veche, care pentru colecționarul potrivit poate valora o avere.

În cele 30 de minute ale fiecărui episod, telespectatorii îi pot urmări pe cei doi cum cutreieră America de Nord în căutarea comorilor tehnologice de odinioară, ascunse prin mansarde vechi, garaje prăfuite, piețe de vechituri, dar și în locuri sau la evenimente unde doar colecționarii cu renume au acces.

În această odisee, cei doi descoperă de multe ori obiecte care nu mai sunt în starea inițială de fabricare, însă cu ajutorul unui grup  de restauratori, piesele de colecție sunt readuse la viață. De la înlocuirea uneltelor disfuncționale, până la înnoirea plăcilor de bază, soluțiile de restaurare pot crește semnificativ valoarea de revânzare.

Serialu „Vânătorii de gadgeturi vechi„ poate reprezenta o fereastră către cele mai fascinante, nostalgice și valoroase obiecte ale culturii pop.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.