FacebookTwitterLinkedIn

Producția îi prezintă pe Rocco și Eli, noii proprietari ai magazinului Banditos Armory din orașul Ogden din Utah, care au împreună peste douăzeci de ani de experiență în armată și poliție. Aceștia vor să-și îmbine expertiza și pasiunea pentru acest domeniu și să realizeze cel mai bun magazin pentru toate lucrurile militare.

De la fixarea și testarea unui tanc rusesc din Războiul Rece (unul din puținele existente în America), până la a rezolva misterul unei invenții neidentificate japoneze din Al Doilea Război Mondial, pe care trupele aliate n-o pot identifica, sunt puține lucruri pe care echipa de la Banditos să nu le poată investiga, restaura, construi și testa în ceea ce privește cele mai inovatoare și iconice mașinării din istoria militară.

Vincent Rocco Vargas este un fost comandant de armată, care a lucrat anterior la poliția de frontieră. Cel mai bun prieten al său, Eli Cuevas, a fost un Marksman în armată timp de câțiva ani, fiind decorat cu o decorațiune Purple Heart la cea de-a doua sa misiune în Irak. Împreună, aceștia au participat la mai multe misiune atât în ​​Irak, cât și în Afganistan. Astăzi, Rocco este foarte implicat în organizațiile de ajutorare a veteranilor, fiind inclus pe platforma de istorie digitală ca parte a Zilei Veteranilor.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR TEMATICE – IANUARIE 2019