Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

History difuzează documentarul „Mercenarii: pe urmele organizației ISIS”

Din 30 iunie, televiziunea History transmite în fiecare duminică, de la ora 22:00, în premieră și exclusivitate, documentarul „Mercenarii: Pe urmele organizației ISIS”.
Hunting ISIS

De-a lungul celor șase episoade, telespectatorii vor descoperi experiențele directe prin care trec voluntarii din Occident în misiunea lor de a înfrânge Statul Islamic, dar și motivele care i-au determinat pe acești bărbați să lupte ca voluntari în război. Unii dintre ei sunt veterani militari în căutarea adrenalinei și camaraderiei, asumându-și sentimentul de responsabilitate pentru o regiune pe care au crezut că o eliberează.

Unii sunt civili în căutarea propriei identități și aleg o cale de a face lumea un loc mai bun. Alții pleacă de la problemele și nemulțumirile de acasă, găsindu-și scopul și împlinirea printre kurzi.

În ciuda motivelor lor diverse de a se implica în luptă, toți acești oameni sunt uniți sub același scop nobil, acela de a-i apăra pe nevinovați și de a pune capăt atrocităților comise de Statul Islamic.

Producătorii documentarului i-au însoţit pe soldaţi timp de un an, din toamna lui 2015 până la bătălia de la Mosul, din toamna anului 2016.

TOPUL FINANCIAR AL CELOR MAI IMPORTANTE EDITURI DIN ROMÂNIA – ANUL 2018

Documentarul este un mijloc de informare a telespectatorilor asupra situației complicate din Orientul Mijlociu, prezentând în același timp, impactul conflictului sângeros asupra celor care luptă în acest război.

TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLIC RELATIONS – ANUL 2018

Având la bază cunoștințele experților, informațiile din media, dar mai ales, o înregistrare ISIS, descoperită în exclusivitate, producția aduce în atenția publicului aspecte importante ale acestui război din secolul XXI.

Pe lângă urmărirea desfășurării războiului și evenimentelor prin care trec personajele pe câmpul de luptă, documentarul include și secvențe scurte care explică contextul geopolitic în care au loc evenimentele.

TOPUL AGNEȚIILOR DE MARKETING DIGITAL – ANUL 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii