Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History difuzează documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin” pe 10 martie

History transmite în premieră, pe 10 martie, de la ora 21:00, documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin”, în care telespectatorii pot urmări, timp de două ore, călătoria surprinzătoare a lui Putin de la copilăria trăită în sărăcie şi obscuritate la ascensiunea în cadrul KGB şi transformarea într-unul dintre cei mai influenţi conducători ai secolul XXI.
Amenintarea lui Vladimir Putin (2)

Documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin” explorează caracterul lui Putin prin prisma mai multor interviuri cu experți, foști agenți KGB şi angajați ai acestuia, dar și spioni și agenți americani care au luptat împotriva lui în trecut și continuă să o facă astăzi, unii dintre participanţi apărând pentru prima data la TV.

Producţia va include şi reconstituiri, imagini de arhivă rare și investigații actuale, pentru a oferi un portret cât mai complet al preşedintelui rus.

IATĂ AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – FEBRUARIE 2018

Specialiştii își vor prezenta în cadrul documentarului opiniile cu privire la modul în care Putin intenționează să schimbe echilibrul puterii, să răstoarne ordinea existentă și să amenințe supremația americană.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile în rețelele de cablu Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii