Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

History difuzează în această seară un documentar despre imperiului lui Hugh Hefner, fondatorul „Playboy”

History transmite în premieră, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 23:00, un documentar special despre „Cum a schimbat Playboy lumea”.
Cum a schimbat Playboy lumea (3)

Pentru două ore, telespectatorii vor parcurge „paginile” poveştii lui Hugh M. Hefner şi vor descoperi modul în care acesta a construit un imperiu mondial, care cuprinde cluburi, cazinouri, produse şi emisiuni TV, pe lângă faimoasa publicaţie pentru bărbaţi.

Revista „Playboy”, înfiinţată de Hugh Hefner în 1953, în Chicaco, a pornit o adevărată revoluţie sexuală în SUA din momentul în care a apărut, demontând prejudecăţile sociale legate de bărbaţi, femei, sex şi nuditate. Prin publicarea acesteia, Hugh a reuşit să schimbe, în timp, atitudinea oamenilor asupra libertăţilor şi drepturilor lor civile, ceea ce a influenţat valorile lor culturale şi cum îşi trăiesc viaţa de zi cu zi.

Documentarul „Cum a schimbat Playboy lumea” include imagini care nu au mai fost difuzate până acum şi interviuri cu Hugh Hefner, dar şi cu istorici, foşti directori din „Playboy” şi persoane din interior, cum ar fi actualul preşedinte al SUA – Donald Trump, Jenny McCarthy, James Caan, reverendul Jesse Jackson, Diablo Cody, Bill Cosby, Shannon Tweed.

Producţia a fost difuzată de History pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, în 2012, cu 5 ani înainte de moartea fondatorului imperiului Playboy.

History este prezentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea și este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME – SEPTEMBRIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii