Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie cu două documentare dedicate

History va difuza în exclusivitate două documentare dedicate atentatelor de la 11 septembrie 2001, pentru a comemora aniversarea a 15 ani de la tragedia care a zguduit întreaga lume: „102 minute care au schimbat America” și „Steagul de la WTC” vor fi difuzate pe 3, respectiv, 17 septembrie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
Operation Noble Eagle

Documentarul „102 minute care au schimbat America”, produs de History şi câştigător al mai multor premii Emmy, prezintă minut cu minut desfăşurarea catastrofei din 11 septembrie 2001, folosind imagini din numeroase surse, printre care filmări de amator surprinse cu camera de luat vederi şi telefoane mobile, înregistrări din arhivele poliţiei şi pompierilor şi comentarii de la faţa locului de la echipele de salvare şi martorii oculari.

Pe lângă interviuri şi perspective ale participanţilor la evenimente, această ediţie cuprinde şi intervenții ale persoanelor care au avut legătură cu evenimentele ulterioare. Documentarul va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe History.

Brad Meltzer's Lost History

Documentarul „Steagul de la WTC” îl are în centru pe Brad Meltzer (foto), scriitor şi prezentator History, care urmăreşte căutarea steagului de la Kilometrul Zero, elucidând misterul dispariţiei sale şi prezentând testele care i-au demonstrat autenticitatea.

Este evidenţiată activitatea poliţiei din Everett, Washington, ale cărei eforturi au ajutat la recuperarea „steagului de la 11 septembrie”, precum şi cea a experţilor în artă şi a criminaliştilor de renume ale căror teste au confirmat faptul că steagul era veritabil.

Documentarul este produs de compania Left Right Productions, al cărei ajutor a fost esenţial pentru găsirea steagului, în cadrul comemorării a 15 ani de la atacurile de pe 11 septembrie la History.

„Steagul de la WTC” va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:00.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK.

History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Compania A+E Networks UK mai deține televiziuni Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2®.

A+E Networks UK funcționează din noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii