FacebookTwitterLinkedIn

Sezonul 14 debutează cu episodul filmat în România, în care echipa Top Gear a declarat Transfăgărășanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”. Călătoria celor trei începe la Constanța, continuă prin București, cu o oprire la Palatul Parlamentului și se termină pe Transfăgărășan, notează Media Expres.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o mașină electrică sau o rulotă zburătoare. Printre oaspeții speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen și Seasick Steve.

HISTORY Channel readuce astfel, pe micul ecran, sezonul 14 al seriei Top Gear cu și mai multe aventuri în jurul lumii, test drive-uri memorabile pentru toți pasionații de „motoare”, toate completate de umorul englezesc al legendarilor Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

„Top Gear” – Sezonul 14 are 7 episoade de câte o oră și are premiera la History joi, 24 iunie, de la ora 21:00.

Rămâneți cu noi în pauzele dintre meciurile Euro” se difuzează de vineri, 11 iunie, zilnic, de la ora 21:00, fiind o selecție din emisiunile emblematice ale HISTORY Channel, difuzate în pauzele dintre meciurile Euro 2020.

„Zona Suporterilor HISTORY Channel” va prezenta o selecție specială de episoade din „Așii Amanetului”, „Extratereștrii Antici”, „Inexplicabil” cu William Shatner, precum și episoade în premieră din noile emisiuni „Bătălia Meșterilor”, „Natura Dezlănțuită”, „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”.