Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History analizează în premieră evenimentele de referință din anii ’90 care au marcat lumea

History transmite în exclusivitate marți, 7 noiembrie, de la ora 21:00, „Anii ’90: vremea schimbărilor”, o miniserie dedicată anilor ’90, în care sunt analizate cele mai importante evenimente care au marcat acea perioadă şi care încă influenţează lumea, în prezent.
Anii '90 - Vremea schimbarilor (1)

Serialul „Anii ’90: vremea schimbărilor” prezintă momente de referinţă din epoca respectivă, de la căderea Zidului Berlinului în 1989 până la atacul terorist din 11 septembrie 2001, studiind principalele evenimente care au modelat lumea de azi.

În primul episod al miniseriei este analizat finalul Războiului Rece, în special modul în care CNN a acoperit acest eveniment prin lansarea unui flux de ştiri de 24 de ore şi introducerea videoclipurilor virale, în timp ce a doua parte a documentarului explorează cum a fost creat și introdus internetul, cum a apărut organizaţia teroristă Al Qaeda şi drepturile homosexualilor, analizând revoluția din industria muzicală și evenimentele din 11 septembrie 2001.

Cine ar fi crezut că dorința unui tânăr de a împărtăși muzica preferată cu alții va da o lovitură atât de mare industriei? Sau că un filmuleț despre un atac brutal al polițiștilor asupra unui om de culoare va pune pe jar o lume întreagă? Un lucru este însă sigur, anii ’90 au schimbat lumea!

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – OCTOMBRIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii