FacebookTwitterLinkedIn

Stefan Hipp garantează calitatea organică și producția

cu impact neutru din punct de vedere climatic a

Cerealelor HiPP pentru copii.

 Odată ce bebelușul tău a devenit ceva mai obișnuit cu alimentele solidele, HiPP 100% Multicereale este o altă opțiune ce oferă bebelușului tău experiențe gustative noi.

Lista ingredientelor Cerealelor HiPP pentru copii este foarte scurtă – ceea ce face și mai important ca cerealele utilizate să fie crescute în mod responsabil și ecologic. HiPP are propriile standarde cu privire la agricultura ecologică – mai stricte și mai precise decât cele impuse de către Regulamentul U.E. privind Agricultura Ecologică.

HiPP oferă deosebită atenție materiilor prime și ingredientelor pe care le folosesc: solul este atent verificat înainte de plantare, semințele sunt netratate și toate fructele și legumele au timp să se coacă încet, astfel încât să capete aromă. Sunt folosite soiuri de cereale foarte rezistente, care conțin o mulțime de nutrienți valoroși.

Fermierii trebuie să construiască biotopuri în jurul câmpurilor lor. Păsările și insectele pot găsi acolo habitate ideale. În mijlocul verii, o dată ce boabele sunt complet coapte, acestea sunt recoltate. Astfel se acordă culturilor suficient timp pentru a forma în mod corespunzător toți nutrienții necesari. Înainte de procesare, cerealele sunt analizate în detaliu în propriul laborator HiPP.

Protecția climatului este în centrul managementului sustenabilității la HiPP

HiPP protejează solul și clima prin metode agricole sutenabile. Metodele de agricultură ecologică au o influență pozitivă asupra conținutului de humus al solului. Pe termen lung, solurile bogate în humus ajută la reducția emisiilor gazelor cu efect de seră. Din 2016, HiPP Milk & Cereal și HiPP Baby Cereal sunt produse într-un mod neutru din punct de vedere climatic. Protecția climei face parte din strategia companiei cu privire la utilizarea surselor regenerabile de energie. De asemenea, compania oferă sprijin proiectelor globale pentru protecția a climei.

Află mai multe despre modelul de agricultură ecologică HiPP aici: www.hippmaimultdecatecologic.ro