Cautare
, Contributor

Energie |
|

Hidroelectrica vinde microhidrocentrale reduse cu 20%

Hidroelectrica pune în vânzare 31 de microhidrocentrale, mai ieftine cu aproximativ 20%, în cadrul licitațiilor deschise cu strigare din perioada 23-26 noiembrie 2015.
hidroelectrica

Dacă la licitațiile organizate anterior, MCH-urile erau oferite spre vânzare la suma de 83,2 milioane de lei, la licitațiile din noiembrie acestea sunt valorizate la 70 de milioane de lei. Cele 31 de MCH-uri au o putere totală instalată de 25,7 MW și o energie de proiect de 77,70 GWh.

Activele supuse vânzării sunt structurate în 22 de pachete situate în 13 județe (Suceava, Brașov, Hunedoara, Neamț, Sibiu, Vâlcea, Maramureș, Arad, Argeș, Buzău, Timiș, Vrancea, Bacău), iar dosarele de prezentare aferente fiecărui pachet de active pot fi procurate de la sediul Hidroelectrica SA, până pe data de 13 noiembrie. Până la aceeași dată, participanții la licitație trebuie să depună documentele necesare înscrierii, deschidera plicurilor urmând să aibă loc între 16 – 19 noiembrie.

Începând din luna iunie 2013, când, prin decizia administratorului judiciar, Hidorelectrica a demarat procesul de vânzare de microhidrocentrale, au fost vândute un număr de 28 de MCH-uri, la un  preț de aproximativ 18 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii