Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Design |
|

Hidden Hills Mansion – Casa eroilor din Star Wars

Hidden Hills, casa unde au locuit Luke Skywalker, Chewbacca și prietenii lor în pauzele dintre filmările seriei Star Wars, este scoasă la vânzare pentru suma de 26,5 milioane de dolari.
 aboneaza-te
casa star wars

Acest conac din California, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.700 de metri pătrați (șase dormitoare și 11 băi), găzduiește o colecție incredibilă de obiecte din universul Star Wars. Multe dintre ele pot fi cumpărate, însă nu sunt incluse în prețul casei.

Subsolul, de aproape 500 de metri pătrați, a fost transformat într-un adevărat muzeu care omagiază întreaga operă a lui George Lucas. La bar, de exemplu, sunt recreați clienții și muzicienii cantinei lui Chalmun, din episodul IV, care par să bea tequila, în loc de suc Jawa. Cele trei personaje fac parte dintr-un total de 40, în mărime naturală, care domiciliază la Hidden Hills, de la vânătorii de recompense din episodul al V-lea până la însuși Darth Maul.

Un X-Wing, nava de luptă a rebelilor, este suspendată de tavan; o întreagă gamă de căști Stormtrooper este așezată în vitrine și nenumărate figurine umplu pereții de sus până jos. Niciun exponat nu provine din recuzita originală a filmului, dar, potrivit publicației Robb Report, întreaga colecție ar valora câteva milioane de dolari.

Sigur că există și un cinematograf, unde C-3PO și R2-D2 vă salută în timp ce vă căutați locul. Interiorul are drept sursă de inspirație o galaxie îndepărtată, iar Boba Fett, Han Solo și Chewbacca vă țin companie, în liniște, din spatele sălii.

Având în vedere că oaspeții care treceau pragul conacului Hidden Hills veneau din galaxii îndepărtate, este absolut firesc ca, pe dealul din spatele proprietății, să existe un observator cu un telescop rotativ, care să-i facă pe amicii lui Luke să se simtă ca acasă.

Pentru cei mai puțin pasionați de poveștile din Star Wars, haideți să explorăm și restul conacului Hidden Hills, care, cu siguranță, nu dezamăgește. Piscina exterioară, cu tobogan și cascadă care se varsă în spa-ul din interior, ar trebui să fie atât pe placul pământenilor, cât și al celor mai pretențioase specii de extratereștri. Înăuntru, există sală de sport complet echipată, cramă, cameră pentru masaj, un fel de încăpere blindată (cu scopul de a-i proteja pe locuitori în caz că… imperiul contraatacă) și chiar un acvariu cu pești tropicali, cu o capacitate de aproape 3.000 de litri.

Ca să nu mai menționăm și studioul profesional de înregistrare, izolat fonic, pe ai cărui pereți este expusă impresionanta colecție de chitare a fostului proprietar. Și dacă aveți mai mult de o mașină, nu vă îngrijorați, garajul are șase locuri de parcare disponibile.

După câte se poate observa cu ochiul liber, Hidden Hills dispune de toate facilitățile pentru un trai mai mult decât elegant și relaxant. În plus, conacul este și prietenos cu natura. Funcționează cu ajutorul energiei solare, iar atunci când cerul este brăzdat de nori, un generator pe bază de propan rezolvă problema. Terenurile întinse și fertile din jur produc o mare varietate de fructe și ierburi organice.

Așadar, și dacă sunteți sau nu fan Star Wars, acesta este locul unde trebuie neapărat să ajungeți. În cuvintele înțelepte ale lui Yoda „Do or do not. There is no try”. Pentru că Hidden Hills Mansion este un loc plin de povești uimitoare de care s-ar putea să vă îndrăgostiți iremediabil.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii