FacebookTwitterLinkedIn

Lara Mullen, Mika Schneider și Sophie Koella sunt cele trei modele care promovează noua colecție Hermès, fotografiată de Nathaniel Goldberg. Colecția toamnă-iarnă 2020 include eșarfe, curele, dar și geanta iconică Birkin.
Ședința foto a fost gândită de Elodie David Touboul și Fabien Mouillard, iar din echipă au mai făcut parte stilistul Stephane Lancien și make-up artist-ul Christelle Cocquet.
Brand sinomim cu luxul, Hermès este cunoscut în lumea întreagă pentru eleganță, atenție la detalii și calitatea impecabilă a produselor, atuuri care au făcut ca producătorul francez Hermes să rămână în topul mărcilor de lux pentru aproape 200 de ani.
Spre deosebire de alte accesorii, o geantă Hermès este o investiţie pe termen lung. Dacă prețul unei genți Birkin din seriile obișnuite pornește de la câteva mii de euro, exemplarele rare pot atinge prețuri astronomice: în 2017, casa de licitații Christie’s a vândut o geantă Birkin Himalaya, din piele de crocodil alb și decorată cu aur alb și diamante, cu prețul de 293.000 de lire sterline.