FacebookTwitterLinkedIn

Prima zi de școală se apropie cu pași repezi, de aceea părinții se află în goana după rechizitele de care cei mici au nevoie. Printre alte accesorii utile elevilor se numără și rucsacul, ce trebuie ales după o serie de criterii, spun specialiștii. 

Herlitz este unul dintre jucătorii de top din domeniul producției de articole de papetărie și birotică, care a creat și o linie de ghiozdane pentru copii, fabricate după cele mai înalte exigențe. 

Un brand aflat la intersecția dintre tradiție și performanță 

Parte a companiei Pelikan Group, marca Herlitz oferă, de mai bine de 100 de ani, produse care îmbină perfect tradiția și cele mai recente tendințe, oferind accesorii de birotică și papetărie de calitate superioară. Herlitz este cel mai prestigios brand din nișa sa de activitate în Germania, însă acesta a devenit tot mai popular și la nivel internațional, pe segmentul premium. 

De-a lungul anilor, Herlitz s-a numărat printre primele companii care au dezvoltat produse necesare școlarilor, menite să le stimuleze acestora creativitatea, pofta de învățare și de distracție. 

Reprezentanții mărcii se ocupă constant de îmbunătățirea calității produselor pe care le pun la dispoziție, Herlitz rămânând în rândul brandurilor preferate de părinți cu copii de vârstă școlară sau preșcolară, precum și a celor care desfășoară activități curente de birou. 

Ghiozdane ergonomice pentru copii de la Herlitz

Ergonomia rucsacului folosit de către elevi este un criteriu important în alegerea acestui accesorii. Din fericire, Herlitz oferă o mulțime de variante de produs care răspund standardelor din acest punct de vedere, creând ghiozdan pentru copii cu spate buretat, dar și cu alte elemente structurale care îi protejează pe micuți și le asigură confort. 

Zona de contact cu plasă permite o bună ventilație a aerului, împiedicând umiditatea în timpul purtării, în timp ce curelele ajustabile permit personalizarea rucsacului în funcție de greutatea de încărcare și de dorințele purtătorului. 

Totodată, majoritatea ghiozdanelor pentru școală oferită de către cei de la Herlitz sunt prevăzute, pe bretele, pe partea frontală și pe zonele laterale cu inserții de materiale reflectorizante, care asigură vizibilitate optimă în trafic chiar și pe timpul nopții. 

De asemenea, calitatea produselor Herlitz se reflectă și prin materialele folosite la realizarea ghiozdanelor care poartă semnătura mărcii; acestea sunt impermeabile, rezistente la îngheț și la uzură, finisate cu tehnologii avansate care creează o estetică plăcută. 

Ghiozdane moderne de școală pentru adolescenți 

Nu doar preșcolarii sau elevii de vârste mici au nevoie de ghiozdane de școală, ci și adolescenții. Herlitz vine în întâmpinarea nevoilor acestora cu o serie de modele de rucsaci moderni, care se vor transforma într-un accesoriu cool. Dincolo de designul inspirat din viitor, ghiozdanele pentru adolescenți marca Herlitz beneficiază de o compartimentare eficientă, fiind prevăzute cu spații distincte pentru cărți, caiete și rechizite de diferite dimensiuni, pentru o organizare excelentă. 

Mai mult decât atât, anumite modele sunt dotate, în zona compartimentului principal, cu buzunar pentru tabletă sau laptop de până la 15”. De asemenea, ghiozdanele au compartimente speciale pentru chei, telefon sau instrumente de scris, precum și accesorii dedicate atașării puloverului sau gecii. 

Herlitz România S.A. are sediul central în Târgu Mureș, având aproximativ 1700 de distribuitori autorizați la nivelul întregii țări.